RW-190604-Sosouvenir__002_ny.jpg

soSOUVENIR

soSouvenir er et dansk designbureau, der har specialiseret sig i at lave private label souvenirs og merchandise, der formidler historier. Vores mission er at tage souveniren alvorligt og gøre den tidssvarende. Vi tilstræber at give vores produkter et rent og æstetisk udtryk med afsæt i en dansk designtradition.

soSouvenir hjælper museer og organisationer i alle de processer der kræves for udviklingen af en custommade souvenirkollektion - fra ideudvikling, over udvælgelse og sourcing af produkter og priser, designfase og rentegning, projektstyring af produktion, og til endelig levering i butikken. I denne proces indgår soSouvenir i et tæt samarbejde med museets formidlere, butiksansvarlige og grafiske afdeling. Det gør vi for at få optimal viden om museets unikke historier, nuværende og kommende udstillinger, de forskellige kunde-grupper og visionerne for butikken. Det er alt sammen viden, som giver os ideer til produkter, der afspejler det enkelte museum, formidler ny viden og bringer gode minder for den besøgende. 

Anne Hviid Nicolaisen
Står for kundekontakt, projektstyring og illustrationer. Uddannet videnskabelig og naturhistorisk illustrator fra Lancaster University i England

Charlotte Eltang Wengler
Står for design, designoplæg og klargøring til produktion. Uddannet grafisk designer fra Designskolen Kolding.