2019-02-16 13.00.59.jpg
2019-02-16 13.00.37.jpg
 

Hello Sailor!

M/S MUSEET FOR SØFART

Postkort
Emaljekrus
Magneter
Notesbøger
Totebags
Gymbags
Pastiller
Billetmærker
Butter cookies label
Keyhangers
Nøglering
Pins


M/S Museet for Søfart er bygget rundt om en gammel tørdok, og dets prisvindende design er lavet af arkitektfirmaet BIG - Bjarke Ingels Group. Museets målgruppe er meget bred – fra den pensionerede sømand, over arkitektstuderende, lystsejlere og til børnefamilier. Derfor var det en vigtig opgave for soSouvenir i samarbejde med museet at arbejde i serier, som overholdt de samme formater, men motivmæssigt kunne appellere til forskellige målgrupper.

Ønsket var at komme tilbage til museet som afsender på varerne i butikken. Formidlingen fik fokus på maritime klassikere i bred forstand, kombineret med en fortælling om museets helt unikke arkitektur, der trækker besøgende til fra hele verden.

soSouvenir har leveret et basis-merchandise sortiment, der både har et glimt i øjet og skuer mod tidens trend. Kursen blev sat med navy-striber, anker-mønster og referencer til sømandens porcelænshunde, men vi har også brugt de smukke tatoverings-illustrationer, som er skabt til museet af Stef Bastian. En anden designretning gør brug af nye stemningsfulde fotos, der sætter fokus på dokken og museets arkitektur.

https://mfs.dk/