Lottepåstranden_lille.jpg
2018-09-08 11.04.39.jpg
 

Skagen uden Strandpromenade

SKAGENS KUNSTMUSEER

Dåser
Madkasser
Postkortmappe
Totebags
Drager
Golfbolde
Kalejdoskoper
Knobkit
Papirornament
Luksusposer
Armbånd
Keyhangere
Paraply
Pastiller
Cashmeretørklæder


Når man siger Skagensmalerne, tænker man ofte på motiverne med kvinder på stranden af Michael Ancher eller P.S. Krøyer. Man ser for sig det særlige lys og den sommerstemning, der ofte er gengivet på malerierne, og de guldrammer, der omkranser dem.

Skagens Kunstmuseer havde lige fået en ny logo- og designprofil, samtidig med at museet genåbnede med en ny tilbygning til bl.a. museumsbutikken. Museet ønskede at brande sig med den nye profil, og skabe souvenirs der undgik de mest forventelige og stereotype Skagensmotiver. Museet genåbnede med en særudstilling om Thorvald Bindesbølls keramik, og havde i den forbindelse skabt en serie grafiske mønstre inspireret af Bindesbøll. Disse har vi brugt i en del af kollektionen.

soSouvenirs kollektion til Skagens Kunstmuseer skulle fange lyset og stemningen i museets samling. Samtidig skulle vi være tro mod datiden i farver, materialevalg og indpakning, og produkterne skulle være anvendelige til en tur på stranden i sol, regn eller blæst. Resultatet er blevet en kollektion der tilfører guldalder-æstetikken et moderne greb og appellerer til en moderne målgruppe.

https://skagenskunstmuseer.dk/