2018-09-08 13.25.08.jpg
 

På tur i tiden

DEN GAMLE BY

Mulepose

Termokrus

Nøglesnor

Paraply

Vognmønt

Julekugler

Juleophæng

Julelysholdere


I Den Gamle By kan man gå tur i tiden. Fra en by som på H.C. Andersens tid over de moderne tider i 1920'erne til det danske velfærdssamfund i 1960'erne og 70’erne. For Den Gamle By var det vigtigt at formidle bredt om de forskellige tidsperioder, der er repræsenteret i byen. Med dette udgangspunkt, har soSouvenir lavet en række illustrationer, der visuelt binder tiden sammen til Den Gamle Bys skyline i silhouet.

Silhouetterne kan bruges både samlet og enkeltvis på alt fra annoncer til indgangspartiet og en serie merchandise til salg i museumsbutikken designet af soSouvenir. Derudover har soSouvenir skabt en serie juleophæng og julelysholdere med inspiration fra udhængsskilte i den ældste del af byen, samt ikoniske genstande fra 70´er bydelen.

www.dengamleby.dk

”Den Gamle By har siden 2015 haft et konstruktivt og kreativt samarbejde med soSouvenir om en række varer med specifik Den Gamle By-profil. Vi oplever soSouvenir som en lyttende samarbejdspartner, som formår at løse de stillede opgaver på et højt kvalitativt niveau. De styrer med sikker hånd forløbet fra de første ideskitser til levering af de færdige produkter og spiller undervejs ind med gode ideer og løsningsmuligheder. Vi sælger varerne på museet, og det nye varesortiment har afgjort været med til at løfte niveauet i Den Gamle Bys butik”.

Thomas Bloch Ravn
Museumsdirektør, CEO